Tuesday, 2019-06-18, 6:02 PM
Welcome Guest | RSS

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"    С.БОЗВЕЛИЙСКО  ОБЛ.ВАРНА


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Актуално

...

ХЕЛОУИН ПАРТИТО,

организирано от г-жа Първанова, донесе много вълнения и положителни емоции на участниците в него. А те бяха много, и от всички класове.

        Беше споделена интересна информация за това как този празник се отбелязва по света. Тази година акцентът беше върху хелоуин грима. Наред с това бяха показани и ефектни костюми и танци .


   

 

ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ-1 НОЕМВРИ

беше отбелязан в ПИГ- среден курс и в часовете на класа. Този празник стана повод още веднъж да се отдаде   почит на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал.

 

 

 


 

 

   ИСКАМ БЪДЕЩЕ

         Стартира дейността на училището ни по Конкурсна процедура 33.14 – 2015 към ЦОИДУЕМ, Приоритет 1: Осигуряване на равен достъп до качествено образование на     децата и учениците от етническите малцинства-Детски образователен център „Искам бъдеще”.  По този приоритет са сформирани: Клуб  „Забавно училище”-І секция- І клас и  ІІ секция- ІІ клас;Клуб „Лятна занималня”-І секция– ІIІ клас и ІІ секция- ІV клас; Клуб „Приятели на книгата и художественото слово”;Клуб ”Знам, мога, умея…”; Клуб „Здравно и полово възпитание”; Клуб „Пътуване към  Европа”.                      

      Основна цел на Детският образователен център  „ ИСКАМ БЪДЕЩЕ ” е  осигуряване на  качествено образование и равен достъп на децата и учениците от етническите малцинства, образователна подкрепа за по- добро усвояване на българския език  и повишаване успеваемостта,  намаляване броя на безпричинните отсъствия  и отпадането на учениците от училище.

 

 


 

       С ГРИЖА ЗА ВСЕКИ УЧЕНИК

  От началото на месец октомври в училище стартира дейността по Национална програма „С грижа за всеки ученик”,в Модул „Осигуряване на допълнително обучение на учениците от началния етап на основното образование за повишаване на нивото на постиженията им по общообразователна подготовка". Организирани са две групи- в  трети клас с ръководител г-жа Марияна Жечева и в четвърти клас- с ръководител г-жа Милена Иванова .

        


  http://oulevski2.ucoz.com/index/0-2

 

Search
Calendar
«  June 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30